Vesti

23.01.2023.

23. januar – Skup „Digitalne baze periodike u Srbiji i analiza evropskog kulturnog transfera“ (drugi deo skupa Kulturni transfer Evropa-Srbija u 19. veku)

U ponedeljak, 23. januara, sa početkom u 11 časova, u Svečanoj sali Instituta održaće se skup zatvorenog tipa na temu digitalne periodike u Srbiji i analize evropskog kulturnog transfera. Skup je deo projekta „Kulturni transfer Evropa-Srbija u 19. veku“, koji se realizuje kao deo programa IDEAS – IDEJE koji finansira Fond za nauku Srbije.

30.11.2022.

30. novembar – Naučni skup „Kulturni transfer Evropa-Srbija u XIX veku“

Institut za evropske studije Vas poziva na naučni skup „Kulturni transfer Evropa-Srbija u XIX veku“. Skup će se održati 30. novembra 2022, sa početkom u 10:30. Program konferencije dostupan je na dnu ove vesti Projekat se realizuje u sklopu projekta „Kulturni transfer Evropa-Srbija od 19. do 21. veka“ Skup će se održati u Svečanoj sali Instituta za evropske studije, a publika će moći da ga prati i preko aplikacije Zum, uz prethodnu registraciju na linku: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_lCfLEjF7R-qfHGhX-gwUJA